ON4AFW, OO4W, Wilfried

Wilfried, ook bekend als ON4AFW – OO4W, is een radioamateur met een technische achtergrond. Hij heeft zijn hele carrière gewerkt in de datacentertechnologiesector, waarbij hij zich bezighield met netwerk architectuur, ontwikkeling, office automation en systeembeheer binnen wereldwijde organisaties. Zijn expertise in technologie heeft hem geholpen om zijn passie voor radio-communicatie te ontwikkelen en te onderhouden.

De laatste jaren heeft ON4AFW veel van zijn vrije tijd besteed aan zijn betrokkenheid bij een vereniging op het Fort. Hier ervaart hij radio als een echte communicatieve belevenis. Op het Fort wordt iedereen omringd door een team van gepassioneerde radioliefhebbers die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan de activiteiten van de vereniging.

Contact Team

Als technisch geschoolde persoon begrijpt Wilfried de complexiteit en de mogelijkheden die radio-communicatie biedt. Hij geniet van het opzetten en onderhouden van radioapparatuur, het verkennen van verschillende frequentiebanden en het maken van verbindingen met mensen over de hele wereld. Het Fort biedt hem een gemeenschap van gelijkgestemde individuen met wie hij zijn kennis en ervaring kan delen.

Wilfried’s passie voor radio-communicatie gaat verder dan alleen het technische aspect. Hij ziet het als een manier om mensen met elkaar te verbinden, ongeacht hun locatie of achtergrond. Door zijn betrokkenheid bij de vereniging op het Fort kan hij deze passie delen en tegelijkertijd nieuwe dingen leren van andere gepassioneerde radiomensen.

Met zijn technische expertise en zijn toewijding aan de radio-communicatiegemeenschap is ON4AFW een waardevol lid van zowel de vereniging als de bredere wereld van radioamateurs. Hij blijft zich inzetten om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en zijn passie voor communicatie via de radio levend te houden.