Onze jaarlijkse mosselen

Beste leden van ON7LR,

Soms is er weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken – onze jaarlijkse mosselen bij de radioamateurs! Het is een evenement dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten, gezelligheid en de kans om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

We verwelkomen we jullie allemaal met open armen voor een onvergetelijke namiddag vol smaak en plezier. Of je nu een ervaren radioamateur bent of net begint aan je zendavontuur, dit evenement is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Onze mosselen, gekookt volgens een traditioneel recept, zullen het middelpunt van de culinaire ervaring zijn. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen van mosselen houdt, daarom bieden we ook alternatieve opties aan, zodat iedereen kan genieten van een smakelijke maaltijd.

De jaarlijkse mosselen bij de radioamateurs is niet alleen een culinair festijn, maar ook een gelegenheid om de banden binnen onze club te versterken. Het is een moment waarop we samen kunnen vieren wat ons verbindt: onze passie voor radioamateurisme en het verlangen om te groeien en te leren in deze boeiende hobby.

We willen alle leden aanmoedigen om deel te nemen aan deze leuke namiddag. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe leden te ontmoeten, ervaringen te delen en te genieten van een gezellig samenzijn. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er een onvergetelijke dag van te maken.

Samen maken we van de jaarlijkse mosselen bij de radioamateurs van ON7LR een evenement om nooit te vergeten. We hopen jullie allemaal daar te zien!

Beste 73,

Het bestuur, ON7LR en OT5A Team