Onze sponsors, een eeuwige vermelding op onze web.

Dank aan onze sponsors !

Geachte potentiële Radio sponsor,

Onderwerp: Steun voor Lierse Radioamateurs – Een unieke gelegenheid om te investeren in onze Fort gemeenschap

Wij, de Lierse Radioamateurs, zijn een dynamische en gepassioneerde hobbyvereniging die zich inzet voor het bevorderen van veilige en effectieve radiocommunicatie. We onderhouden een actief clublokaal en organiseren diverse activiteiten om onze leden te ondersteunen bij hun hobby.

Als vereniging begrijpen we dat succesvolle initiatieven vaak afhankelijk zijn van de steun van gewaardeerde sponsors zoals u. Daarom willen we graag uw aandacht vragen voor de mogelijkheid om ons financieel of materieel te steunen.

Uw steun kan verschillende vormen aannemen:

Financiële bijdrage: Uw financiële steun stelt ons in staat om essentiële middelen en apparatuur aan te schaffen, evenals de kosten voor het onderhoud van ons clublokaal en de organisatie van evenementen te dekken.

Materiële bijdrage: Als u in staat bent om ons te voorzien van radioapparatuur, antennes, kabels, of andere relevante materialen, zal dit een directe impact hebben op de mogelijkheden van onze leden om te experimenteren, te leren en te groeien in de radioamateurwereld.

In ruil voor uw steun bieden wij:

Zichtbaarheid en erkenning: Als sponsor van Lierse Radioamateurs zullen we uw bedrijfsnaam en logo prominent weergeven in onze communicatiekanalen, waaronder onze website, nieuwsbrieven en sociale media. We zijn ook bereid om uw bedrijf te vermelden tijdens evenementen en activiteiten waar uw steun wordt erkend.

Partnerschap: We zien uw steun als een partnerschap en willen graag samenwerken om wederzijdse voordelen te creëren. We staan open voor het bespreken van specifieke mogelijkheden, zoals co-branding of gezamenlijke evenementen, die uw bedrijf extra exposure kunnen geven.

Toegang tot een betrokken gemeenschap: Door onze vereniging te steunen, krijgt u de mogelijkheid om in contact te komen met een enthousiaste en gemotiveerde groep radioamateurs. Deze gemeenschap kan waardevol zijn voor het vergroten van uw netwerk en het verkennen van nieuwe zakelijke kansen.

We nodigen u graag uit om met ons in gesprek te gaan over de verschillende manieren waarop u onze vereniging kunt ondersteunen. Samen kunnen we een impact creëren op het gebied van veilige communicatie en technische ontwikkeling.

Neem alstublieft contact met ons op via ons team om verdere details te bespreken of om een ontmoeting te regelen.

We danken u bij voorbaat voor uw overweging en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Er zijn overigens altijd heel wat taakjes op het Fort uit te voeren.

Beste 73,

ON7LR Team