De nieuwjaarsdrink

De Lierse radioamateurs zijn een groep mannen die gepassioneerd zijn door amateur-radio en regelmatig samenkomen in hun clublokaal. Elk jaar, in de aanloop naar de nieuwjaarsdrink, nemen ze de tijd om hun poetsvaardigheden te laten zien en het clublokaal een grondige schoonmaakbeurt te geven. Hoewel er enkelen zijn die daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken en hard werken, zijn er ook enkele leden die de voorkeur geven aan een meer passieve rol en graag toekijken.

Sommige leden nemen de verantwoordelijkheid voor het opruimen en organiseren van de radioapparatuur. Ze zorgen ervoor dat de zenders, ontvangers en andere technische apparatuur goed worden gereinigd en correct zijn ingesteld. Dit is essentieel voor een optimale werking van de apparatuur en een vlotte communicatie tijdens hun radio-uitzendingen.

Andere leden richten zich op het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de vergaderzaal, de keuken en het toilet. Ze nemen de stofzuiger, dweil en schoonmaakmiddelen ter hand en maken grondig schoon, zodat alles er fris en uitnodigend uitziet voor de nieuwjaarsdrink.

Na afloop van het schoonmaken zijn ze trots op hun gezamenlijke inspanningen en tevreden over het resultaat. Het clublokaal straalt weer in al zijn glorie en is klaar om de nieuwjaarsdrink te verwelkomen.

Best 73 ! HNY !