OT5A Contest Policy

Onze OT5A Contest Policy is bedoeld voor radioamateurs die gedurende een periode van 48 uur willen genieten van plezier en het maken van zoveel mogelijk verbindingen over de hele wereld. Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van krachtige PA-versterkers die aanzienlijke stroom en vermogen vereisen. Daarom vragen we een contestbijdrage aan elke operator die deelneemt (te betalen op het einde can de contest).

Deze bijdrage is hoofdzakelijk bedoeld om de kosten van het dieselverbruik van onze 65KVA-generator te dekken. Het runnen van de generator gedurende de volledige duur van de contest zorgt ervoor dat we voldoende elektriciteit hebben om onze versterkers optimaal te laten werken en te zorgen voor een goede signaalsterkte en bereikbaarheid.

Door een kleine bijdrage te vragen aan elke operator, kunnen we de kosten eerlijk verdelen en ervoor zorgen dat iedereen kan profiteren van een soepele en succesvolle contestervaring. Het stelt ons in staat om de nodige middelen te bieden voor de organisatie van het evenement, inclusief de brandstofkosten voor de generator.

We willen graag benadrukken dat de contestbijdrage uitsluitend wordt gebruikt voor het dekken van operationele kosten en het waarborgen van de kwaliteit van de contest. We streven ernaar om een geweldige omgeving te creëren waarin radioamateurs van over de hele wereld kunnen samenkomen, met elkaar kunnen communiceren en hun vaardigheden kunnen demonstreren.

OPGELET : Tijdens de contest mag er geen zichtbaarheid gegeven worden aan onze frequentie, en mag er geen (self-) spotting gedaan worden door gelijk welke operator of deelnemer via de sociale media. Dit zou diskwalificatie betekenen.

We waarderen de steun en deelname van elke operator aan onze OT5A Contest en kijken ernaar uit om samen een succesvol evenement te creëren waarbij we de grenzen van de radioamateurtechnologie kunnen verkennen.

Lees ook onze pagina rondom veiligheid. Want ongevallen tijdens een wedstrijd, en ten allen tijden, willen we liever vermijden.

Kom ook eens mee opruimen na de Contest …