Keukenteam, het ON7LR Keukenproject

Onze radioamateur vereniging heeft besloten om tijdens gezellige werk-bijeenkomsten de keuken aan te pakken. Met ons project “Tussen pot en pint” (Mei 2023) willen we de keuken weer netjes en proper maken. Francis, beter bekend als PA4CFQ, onze getalenteerde frittenbakker, heeft het initiatief genomen om de keuken op te frissen. Alles onder leiding van ON1BN, en YL Magda.

Als eerste geven we de ijskast een nieuwe witte kleur. Na een grondige schoonmaakbeurt schuren we de oppervlakken op en brengen we een frisse verflaag aan. De ijskast ziet er weer als nieuw uit!.

Daarna richten we ons op de kastjes. Ze verdienen wat extra aandacht om hun oorspronkelijke glans terug te krijgen. Nadat we de kastjes hebben leeggehaald, reinigen we de oppervlakken zorgvuldig. Vervolgens schilderen we ze in een warme koffie met melk, beige kleur, die perfect bij de rest van de keuken past.

Zelfs een wand werd geplaatst om de grauwe grijze steen te bedekken.

Terwijl we bezig zijn met het opknappen van de ijskast en kastjes, ruimen we ook alle rommel op. We zorgen ervoor dat de ruimte weer op zijn minst netjes en proper is. Een opgeruimde keuken zorgt voor een prettige en gastvrije sfeer.

Dit eenvoudige keukenverfrissingsproject versterkt niet alleen de uitstraling van onze keuken, maar ook de saamhorigheid binnen onze radioamateur vereniging. Samenwerken aan een gezamenlijk doel, zelfs tijdens informele momenten, bevordert het gevoel van gemeenschap en verbondenheid.

Smakelijk !