Familiedag, vosjes zoeken op het Fort ! 15 AUGUSTUS 2023

Van 11h00, tot 16h00 op Dinsdag 15/08/2023

Kom en doe mee met de spannende ON7LR/OT5A familieactiviteit!
We organiseren een vossenjacht en bieden een middag vol radioplezier voor het hele gezin.

En, er is een versnapering met pannenkoeken !! Een beetje zoals op lichtmis, moederdag in Antwerpen, 15 Augustus.

De volwassenen hebben 2 pannenkoeken voor 5 Euro met koffie. De radio-kinderen (-12j) eten voor 1 Euro zoveel ze willen. De drankjes zijn aan de normale bonnetjes tarieven.

Suiker en siroop horen daarbij !

We nodigen alle leden, niet leden, en hun families uit om samen te komen voor een avontuurlijke en plezierige dag. De vossenjacht is een spannend spel waarbij je op zoek gaat naar verborgen zenders in de omgeving. Het is een geweldige manier om je kennis van radiotechniek te testen, samen te werken met anderen en te genieten van het buiten zijn.

Naast de vossenjacht bieden we ook een scala aan radioplezier voor alle leeftijden. Of je nu geïnteresseerd bent in zendtechnologie, het leren van nieuwe vaardigheden of gewoon wilt genieten van het luisteren naar verschillende radiofrequenties, er is voor elk wat wils. We hebben experts beschikbaar om vragen te beantwoorden, demonstraties te geven en te zorgen voor een educatieve en leuke ervaring.

Er is het SPOOKSPEL, waar je op zoek gaat in donkere gangen naar het spook met de kaars.

Er is het  spel waar je op zoek gaat naar het knipperende lichtje van een vosje.

En je zoekt een verborgen radio, terwijl jijzelf met een PMR radio moet uitzenden om dat toestel te vinden.

Bovendien is er een koffer met een schat verborgen, waar je de code zal moeten vinden om de geest uit die schat los te laten.

Deze familieactiviteit is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met je dierbaren, nieuwe vrienden te maken en je passie voor radioamateurisme te delen. Het is een dag vol avontuur, leren en plezier in een ontspannen en gezellige sfeer.

Dus markeer dit in jullie agenda’s en vergeet niet om je aanwezigheid te bevestigen. Kom samen met je familie naar de ON7LR/OT5A familieactiviteit en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring vol radioplezier!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er samen een geweldige dag van te maken, met ZON !

73,

Het bestuur,