Familiedag, vosjes zoeken op het Fort !

Kom en doe mee met de spannende ON7LR/OT5A familieactiviteit!
We organiseren een vossenjacht en bieden een middag vol radioplezier voor het hele gezin.

We nodigen alle leden en hun families uit om samen te komen voor een avontuurlijke en plezierige dag. De vossenjacht is een spannend spel waarbij je op zoek gaat naar verborgen zenders in de omgeving. Het is een geweldige manier om je kennis van radiotechniek te testen, samen te werken met anderen en te genieten van het buiten zijn.

Naast de vossenjacht bieden we ook een scala aan radioplezier voor alle leeftijden. Of je nu geïnteresseerd bent in zendtechnologie, het leren van nieuwe vaardigheden of gewoon wilt genieten van het luisteren naar verschillende radiofrequenties, er is voor elk wat wils. We hebben experts beschikbaar om vragen te beantwoorden, demonstraties te geven en te zorgen voor een educatieve en leuke ervaring.

Deze familieactiviteit is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met je dierbaren, nieuwe vrienden te maken en je passie voor radioamateurisme te delen. Het is een dag vol avontuur, leren en plezier in een ontspannen en gezellige sfeer.

Dus markeer dit in jullie agenda’s en vergeet niet om je aanwezigheid te bevestigen. Kom samen met je familie naar de ON7LR/OT5A familieactiviteit en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring vol radioplezier!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er samen een geweldige dag van te maken.

73,

Het bestuur,