OT5A Contest Operators

Steeds zoeken wij operators, op alle banden, om de CQWW en CQWPX contest tot een leuke belevenis te maken.

Onze OT5A Hamradio operator is een enthousiaste radioamateur !

Gepassioneerd door draadloze communicatie en neemt regelmatig deel aan verschillende radio-evenementen en wedstrijden.

Een van de wedstrijden waar de OT5A-operator graag aan meedoet, is de CQWW en CQWPX HF-contest. Deze wedstrijd draait om het gebruik van frequentiebanden voor langeafstandscommunicatie. De operator ziet deelname aan deze contest als een boeiende uitdaging en een kans om zijn vaardigheden als radioamateur te verbeteren.

Wat de OT5A-operator nog meer motiveert om deel te nemen aan de HF-contest, is het radioplezier dat hij beleeft in een multi high power omgeving. Het werken met krachtige apparatuur en antennes geeft hem een opwindende ervaring en stelt hem in staat om signalen over grote afstanden te verzenden en te ontvangen.

Bovendien heeft de OT5A-operator het geluk om deel uit te maken van een geweldig team, ook wel bekend als het topkeukenteam. Dit team bestaat uit gelijkgestemde radioamateurs die niet alleen passie delen voor hamradio, maar ook voor lekker eten. Het topkeukenteam zorgt ervoor dat alle teamleden goed gevoed worden tijdens de contest, wat bijdraagt aan de sfeer van gezelligheid en samenhorigheid.

Voor de OT5A-operator draait deelname aan de HF-contest niet alleen om het competitieve aspect, maar ook om het plezier dat hij beleeft aan het radioamateurisme. Hij geniet van het testen van zijn vaardigheden, het experimenteren met nieuwe technieken en het opbouwen van contacten met andere radioamateurs over de hele wereld.

Kortom, de OT5A Hamradio operator neemt graag deel aan de HF-contest vanwege de uitdaging, het radioplezier in een multi high power omgeving en het plezier van samenzijn met het topkeukenteam. De contest biedt hem de mogelijkheid om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn passie voor hamradio te delen met gelijkgestemde mensen.

Uw OT5A Team,