Onze vrijwiliggers tijdens HAM events

“Laten we even stilstaan en onze oprechte dankbaarheid tonen aan de geweldige vrijwilligers die ons bijstaan bij ON7LR. Deze toegewijde individuen zijn de ruggengraat van onze club (vooral tijdens de Contest) , die zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Allereerst willen we onze karweivrijwilligers bedanken. Ze staan altijd klaar om te helpen bij allerlei taken, of het nu gaat om het repareren van apparatuur, het opzetten van antennes of het onderhouden van onze faciliteiten. Hun vaardigheden en inzet dragen bij aan het succes van onze club en we waarderen hun harde werk enorm.

Daarnaast willen we ons waarderingswoord richten tot onze voorbereidingsvrijwilligers. Deze toegewijde individuen zorgen ervoor dat onze evenementen en activiteiten vlekkeloos verlopen. Ze werken achter de schermen, plannen en organiseren, en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hun inspanningen zijn van onschatbare waarde en we zijn hen zeer erkentelijk voor hun toewijding en toewijding aan ON7LR.

Ten slotte, maar zeker niet in de laatste plaats, willen we ons diepe respect en dankbaarheid uiten aan ons keukenteam. Ze bereiden heerlijke maaltijden en verfrissingen voor onze leden en gasten, waardoor ze zich welkom en verzorgd voelen. Hun culinaire talenten en gastvrijheid creëren een warme en vriendelijke sfeer binnen onze club. We zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet en bijdrage aan de ON7LR-familie.

De vrijwilligers van ON7LR zijn meer dan alleen mensen die helpen bij karweien, voorbereiding en het keukenteam. Ze zijn degenen die de club tot leven brengen, een gevoel van gemeenschap creëren en de passie voor onze hobby delen. Hun vrijwillige bijdragen zijn van onschatbare waarde en we willen hen bedanken voor hun onvermoeibare inzet en toewijding.

Aan al onze vrijwilligers van ON7LR: jullie zijn de hoekstenen van onze club en zonder jullie zou het niet hetzelfde zijn. Jullie inzet, tijd en energie maken een enorm verschil en we zijn jullie enorm dankbaar. Bedankt dat jullie de ruggengraat zijn van ON7LR en bijdragen aan het succes van onze club. Jullie zijn echte helden!

Met diepe waardering en dankbaarheid,

Het bestuur, OT5A Contest Team